Logopedie


De Albatros werkt veel samen met logopediepraktijk aan de Dijk.

Logopediste: Suzanne Verstraten
Marisplein 1
3313CJ Dordrecht
telefoonnummer: 078-6324127

En logopediste praktijk J. van Es

Locatie Wielwijk, Admiraalsplein 402 3317 BK Dordrecht

De praktijkruimte aan het Admiraalsplein in Wielwijk  vindt u op de begane grond van de Piet Hein Flat, naast Huisartsenpraktijk Admiraalsplein.  De praktijk deelt de voordeur van nummer 402 met Praktijk voor integratieve kindertherapie, Lianne de Keizer. Momenteel is de praktijk in Wielwijk open op  maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00.

Locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25 3318 AT Dordrecht

Onze hoofdlocatie is gevestigd in het Albert Schweitzer Ziekenhuis locatie Dordwijk ( tussen Sterrenburg en Dubbeldam). U vindt de praktijk op de afdeling poli KNO op de eerste etage, route Bibliotheek. Momenteel is de praktijk in Dordwijk open op maandag van 8:30 tot 21:00 en dinsdag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00.

Logopediepraktijk J. van Es - 078-6162730
info@logopedie-van-es.nl

Voor een overzicht met logopediepraktijken in Dordrecht kunt u terecht bij de interne begeleidster van de Albatros (Marcelle Loeve).

Voor de vergoeding van logopedie heeft u een verwijsbrief nodig van de huisarts. Als u (of de school) denkt dat uw kind gebaat is bij een behandeling bij een logopedist, kan de school voor u een brief maken voor de huisarts. Met een verwijzing kunt u zelf een afspraak maken bij de logopedist.

De kinderen die in groep 2 zitten krijgen ieder jaar een logopedische screening. Het OPOD vindt het zeer belangrijk dat er vroegtijdig problemen worden gesignaleerd. Daarom is er geïnvesteerd in deze screening. Ieder jaar komt een onafhankelijke logopedist de kinderen die in groep 2 zitten screenen als de ouders hiervoor toestemming geven.