Peuterspeelzaal(SDK)/buitenschoolse opvang(COKD)

Peuterspeelzaal
http://www.sdk-kinderopvang.nl/

Onze school is verbonden aan peuterspeelzaal Voorschool de Albatros. Deze peuterspeelzaal bestaat uit drie peutergroepen en valt onder SDK kinderopvang. Zowel de peuterspeelzaal als de Albatros werken met een VVE programma. De  peuterspeelzaal werkt met VVE programma PUK & KO en de Albatros werkt met het VVE programma Kaleidoscoop. De peuterspeelzaal en de bassischool organiseren geregeld dingen samen. Dit is een positieve ontwikkeling in het kader van de doorgaande lijn.

Peuterspeelzaal de Albatros bestaat uit de volgende drie groepen:

De eendjes
De kikkers
De troetelberen


De volgende leidsters werken op de peuterspeelzaal:

Angelique
Angela
Charifa
Annemiek
Mirjam
Melik

Heeft u een kind in de leeftijd tussen 0 en 4 jaar en wilt u dat uw kind voor de basisschool naar de peuterspeelzaal gaat? Schrijf uw kind dan vast in op peuterspeelzaal de Albatros. Uw kind kan vanaf twee jaar naar de peuterspeelzaal. Vroeg inschrijven maakt een plekje in een van de drie groepen van onze peuterspeelzaal mogelijk. Uw kind kan daarna makkelijker doorstromen naar de kleuterklas van de basisschool.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht bij:

Peuterspeelzaal de Albatros:
Van Gendtstraat 2
3317AV Dordrecht
Telefoon:078-6180898
Website: www.sdk-kinderopvang.nl/locaties/albatros

 

Buitenschoolse opvang

http://www.cokd.nl/

De buitenschoolse opvang wordt bij ons op school geregeld door de COKD (de Centrale Organisatie Kinderopvang Drechtsteden). De opvang zit helaas niet meer in ons schoolgebouw maar in een andere school vlakbij. De kinderen worden dan ook door de leidsters van de COKD naar school gebracht en opgehaald. Er kan gebruik gemaakt worden van voor- en naschoolse opvang. Gaat u werken of naar school en denkt u gebruik te willen maken van de opvang, schrijf uw kind dan op tijd in.


Blokkendoos

Adres:
Zuidendijk 363a
3317 NR Dordrecht
deblokkendoos@cokd.nl

Telefoon :
06 50614006

LRK:
100571955

locatie manager: 
Jolanda Heykoop

06 50613599

Voor de website van de COKD kijkt u hier.