Groep 3  de uiltjes
Groepsleerkracht: Claudia Mulder
https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/groep-3/groep%203.jpg


Donderdag 30 maart hebben we het "Project Kunst" afgesloten met een tentoonstelling door de hele school. De kinderen hebben met hun ouders, familie en vrienden alle kunstwerken gemaakt door de kinderen kunnen bewonderen. De Albatros was even omgetoverd tot een waar museum.

project kunst

Zomerfeest
Voor de zomervakantie moesten we het zomerfeest helaas afzeggen vanwege het slechte weer. We hebben toen besloten om het zomerfeest in het begin van het nieuwe schooljaar te houden. Het beleef natuurlijk een gok of we dan wel mooi weer zouden hebben. Gelukkig was dit zo. Prachtig weer hadden we op ons zomerfeest. Het was dan ook een hele gezellig ochtend vol  sport, spel en creativiteit.

https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/groep-3/P1090700.JPG


Zomerfeest 2016 klik hier!


Groep 3 kan ook heel gek doen:

https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/groep-3/groep%203%20gekke%20foto.jpg

Maar groep 3 kan vooral ook heel hard werken:

https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/groep-3/DSC_0054.JPG https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/groep-3/DSC_0067.JPG https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/groep-3/DSC_0073.JPG

https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/groep-3/DSC_0071.JPG https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/groep-3/DSC_0068.JPG https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/groep-3/DSC_0075.JPG

Water drinken
Afbeeldingsresultaten voor waterdrinken albatros dordrecht

De kinderen op de Albatros drinken tegenwoordig alleen nog water en melk op school. Dit in het kader van Doe FF Gezond. De kinderen hebben allemaal een mooie waterfles gekregen. Hierin nemen ze in het vervolg water mee naar school om te drinken. Dus geen zoete drankjes met erg veel suiker erin meer! Het water drinken is op de eerste schooldag feestelijk geopend met een waterdrink wedstrijd.