Archief olifanten 2015-2016


kleuters naar groep 3.

Vandaag hebben we afscheid genomen van de groep 2 kinderen. Ze zijn groep 3 te gemoet gesprongen.


Sportdag
Vandaag hebben de groepen 1t/m 3 sportdag gehad. Er waren allemaal verschillende spelletjes te doen en de kinderen konden zelfs rugby spelen. De kinderen zijn lekker actief bezig geweest. Het was een sportieve ochtend.

https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/giraffen/P1090337.JPG

Avondvierdaagse
Vandaag dinsdag 7 juli is de avondvierdaagse gestart. Met een gezellige club ouders en kinderen waarvan sommige kinderen voor het eerst mee liepen hebben we de eerste vijf kilometer er weer op zitten. Het was een sportieve maar vooral gezellige wandeling.

https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/kikkers/P1090314.JPG https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/kikkers/P1090317.JPG https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/kikkers/P1090323.JPG


Internationaal kinderfeest

We hebben vandaag met de peuters en kleuters het internationaal kinderfeest gevierd. De kinderen hebben samen met hun ouders allemaal leuke activiteiten kunnen doen.


Ouder -knutselmiddag.

Afgelopen vrijdag hebben we de Nationale Voorleesdagen afgesloten met een gezellige ouder-knutselmiddag!


Sportkriebels
Het afgelopen jaar hebben er veel kinderen op dinsdagmiddag mee gedaan met sportkriebels'. De kinderen konden extra sporten na schooltijd. Ook in 2016 gaat dit weer gewoon door. Heb je nog niet eerder mee gedaan dan kan je, je nog gewoon opgeven. Het sporten is iedere dinsdag van 15:15 uur tot 16:15 uur in de sporthal van Wielwijk. 

https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/giraffen/FullSizeRender9.jpg


Sinterklaasfeest
Sinterklaas 2015 Albatros Dordrecht 
Sinterklaas 2015 Albatros Dordrecht 
Sinteklaas 2015 Dordrecht Albatros

Ouders bedankt!
  
Allemaal heel erg bedankt voor de verwennerij op de dag van de leraar. De lunch was zalig en de bloemen prachtig. En natuurlijk ook bedankt voor het regelen van de tussen de middag opvang voor de kinderen. 

De schoolgoochelaar

Vandaag hebben de kinderen kunnen genieten van een leuke goochelshow rond het thema  van het project 'Raar Maar Waar'. En raar was het!

https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/kikkers/P1070203.JPG https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/kikkers/P1070226.JPG

Werken in de groep
https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/giraffen-groep-1-2/DSC_0014.JPG  
https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/giraffen-groep-1-2/DSC_0015.JPG 
https://sites.google.com/a/opod.nl/albatros-proberen/giraffen-groep-1-2/DSC_0010.JPG

Schoolreis Blijdorp
 
Vandaag( dinsdag 15 september) zijn we gezellig op schoolreis naar Diergaarde Blijdorp geweest. We hebben veel verschillende dieren gezien. Echte olifanten zijn toch wel heel erg groot!