Schooltijden/continuroosterDe schooltijden van groep 1 t/m 8 zijn:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08.30 - 15.00 uur
Woensdag: 08.30 - 12.00 uur

De Albatros heeft een continurooster. Dat betekent dat uw kind niet meer tussen de middag naar huis gaat. De kinderen van groep 1 t/m 8 gaan van 8:30 uur tot 15:00 uur naar school.

‘s Ochtends drinkt uw kind op school melk en eet  fruit. Uw kind krijgt dit van school en hoeft hier dus niets voor mee te brengen. Bij de kleuters doen we dit rond half tien en in de hogere groepen rond tien uur. Zorg er dus wel voor dat uw kind thuis heeft ontbeten voordat het naar school komt.

De kinderen blijven tussen de middag op school eten. Omdat we op school gezond gedrag stimuleren is het alleen toegestaan om uw kind boterhammen en daarnaast eventueel iets van groente of fruit mee te geven. Dus geen koeken of andere tussendoortjes! Een pakje sap om te drinken is prima. Priklimonade of energie drankjes zijn niet toegestaan. 

Voor of na het eten,verschillend per groep, mogen de kinderen van groep 1 t/m 4 drie kwartier buitenspelen en de groep 5 t/m 8 doen dit 30 minuten. De kinderen van de groepen 1 en 2 doen dit onder begeleiding van medewerkers van het sportbedrijf, de leidsters van de COKD en van een gecertificeerde overblijfouder. Bij groep 3 en hoger, zorgen de gecertificeerde overblijfouders en vrijwilligers hiervoor. Tevens zal er een leerkracht de leiding hebben in deze pauzes.